Skip to main content
  • 13.02.2017.

Novi psihodelični Move Your Blubber EP s Pistolera!

Pistolero Recordings vitla svojim pištoljima još jednom, OK koral je daleko, obračuni u podne su prošlost western arhaizama, ali metak zvuka zaglavi se točno tamo gdje treba i novi šalje transverzalni val kroz preostatke blagdanskih trpeza, jer si naravno prekršio novogodišnje odluke gyma.

 
Ovaj zagrebački odgojeni freestyle label u rukama je tate mu Mayixa kojeg poznaješ i kao vatrorigajućeg, za miksetom skuhanog, Zmayo-a koji pod svoju Pistolero domenu lovi sve od duba, preko breakbeata, psybreaksa, psyproga, psytrancea, techna, minimala pa do psychilla, trip hopa i svega što živi u procjepima i najzakučastijim kutevima između.

 
Pa tako na sjecištu psyproga, tech-funka i psytecha nastaje Move Your Blubber EP Soluble Soundsa, na kojem se zateklo sedam i pol minutna naslovne trake i gotovo 12 minuta beata s Squanch It_Soluble Sounds Version (feat Sourone). Izdana je u siječnju, mastering je preuzeo Merv Pepler (Eat Static) iz LabUFO studija, a divljaštvo vizuala u kreativne ruke preuzela Katarina Majić aka Wild Bronco.

 
Pa ako te ni divlji konji ne bi zaustavili da istražuješ nove sonične pejzaže psihodelične groove salate Soluble Soundsa, to je sjajno, jer konjima je zima trenutno pa se ne bave zaustavljanjem utopljenog tebe, a na slušanje možeš poći na Soluble Sounds SoundCloud ili pak skokom na službeni Pistolero Recordings web pridružiti novu opskurnu psihodeliju svojoj digitalnoj audioteci. Stisni play, stisni si "Buy Now" gumbčad i uživaj u vožnji. Protresi ono što ti je priroda dala.
 
 
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2