Skip to main content

Propustili ste? Poslušajte!

Dobio si pet osjetila da se s njima krećeš kroz svijet, upijaš informacije i u njima uživaš. U tvoje intuitivne super heroj sposobnosti koje si još dobio kao ekstra opremu ne ulazimo.

 
Miluješ one koje voliš, prelaziš rukom po krznu svekolike mačadi, mirišeš slasne pare koje se dižu iz pećnice ili peke, gledaš šareno Technicolor ludilo oko sebe, rastapaš slinom molekule za eksplozije okusa… Ali danas smo ovdje kako bismo se posvetili tvojoj ušnoj školjci i liznuli ti čekić, nakovanj i stremen nečim novim. Novo ulazi u mentalnu strukturu i retroaktivno grabi unazad ne bi li te promijenilo i natjeralo da rasteš, pitaš i napreduješ. 

 
Ne znamo koje pitanje postavljaš danas, ali ako živi imalo uz margine novih izdanja i lutanja u potrazi za novim zvukom onda si bacio sidro na pravo digitalno ušće. Okupili smo tako za tebe nekoliko nepropustljivih izdanja u posljednjih tjedan dana koje su ti možda skliznule ispod radara jer si se morao baviti stvarnošću računa, obveza i "To Do" listi. Pa na To Do predvikend podneva stavi sada "Poslušati novu glazbu!" (hej, barem možeš staviti jednu kvačicu kada stigneš do finalnih redaka… ozbiljno, stavi si to na listu). Pa kližemo direktno u središte uragana.
 
Alison Goldfrapp i Will Gregory teasnuli su svoju svekoliku fan bazu prvim singlom nadolazećeg sedmog studijskog albuma Silver Eye. Oči već svjetlucaju u požudi za 31. ožujkom pri prvom okusu neminovnog hita prikladno nestrpljivo nazvanog Anymore, a prednarudžbu za novo ostvarenje kreativne elektroničke dualnosti i malo srebra u oku možeš obaviti ovdje.
{youtube}DGkLMZv_sak{/youtube}
 
U ergelu ovotjednih značajnih izdanja uskočio je i Mathew Dear s "Wrong With Us" koji nastaje u fenomenalnom frantičnom druženju sa Simian Mobile Disco u studiju negdje daleko od svijeta na engleskim pašnjacima. Nikada ne vidiš svijet bolje no dok srčeš čaj i dovršavaš četiri trake u 4 dana negdje na britanskom seoskom imanju pa tako i ovu DJ Kicks ekskluzivu možeš prednaručiti ovdje.

 

 
Još jedna najava za očito glazbeno magični  temporalni portal 31. ožujka jest i Slamova objava kako će Soma Records proslaviti 25 godina s kompilacijom od pet vinila jednostavnog nepretencioznom imena "Soma 25", a uključit će između ostalih i trake Jeff Millsa, Roberta Hooda, Adama Beyera i Josha Winka, no izuzetno zanimljivo na planetu teasera je da je kao intro u veliko slavlje Slam sam remixao Daft Punkov legendarni "Drive".
{youtube}3HxkenNyYrA{/youtube}
{youtube}CxFZ1MgY_0g{/youtube}
 
Gospodin Calvin Harris se u utorak uhvatio Twittera i u časkanju s fanovima odjednom bacio info da će u 2017. izbaciti 10 novih pjesama. Iako nije imao punokrvni album od "Motion" iz 2014., 2016.je proveo na vrhu top lista s "This is What You Came For" za koji je vokal posudila Rihanna, a tekst napisala bivša mu gospodična Swift. Pa je li deset traka realno, dolaze li muze zaista na komandu, ostaje za vidjeti.

 
S druge strane pak gleda Dixon koji u novu 2017. ubraja i dva nadolazeća remixa na Sub labelu vlastitog Innervisions labela, Philomena. Novi dvotračni EP biti će prvo izdanje na etiketi od 2012., a remix će biti onaj nikoga drugog do originalne produkcije Stingove kćeri Elliot Summer, i već remixane trake Auntie Flo. 'After Dark (Dixon Edit)' / 'Waiting for A (Woman) (Revenge Rework Dixon Beat Edit)' izlazi sutra, 27. siječnja, dok oba remixa možeš preliminarno poslušati na Deejay.de.

 
Eto, pa nadamo se da si malo omastio brk, bacio se na mentalnu gimnastiku na ručama novih traka i pronašao neki ultimativno cool soundtrack siječanjskog četvrtka.
 
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop