Skip to main content
  • 6.01.2017.

Sisački Steven Maar i zagrebački Gigo na Mixmashu!

1986., nepunih mjesec dana nakon slavlja nove godine, Sisak je postao bogatiji za jednoga Stjepka.

 
Sin gospođe Marenić već u osnovnoj osjeća prve ljubavne klice onoga što će u godinama koje dolaze rasti i označiti jednu zavidnu mladu karijeru koja sada buja pod aliasom Steven Maar. Kako sve priče imaju svoje uvode, peripetije i rasplete. uvodne trublje nisu toliko trubnule koliko su pokosile ritmom trake "DJ Eco – Paradise Now (HvRv Remix)", pobjednicom na natječaju za najbolji remix himne Love Paradea 2007. i kocka je ostvarila svoju svrhu bačenosti. Stigao je kraj srednje i kreće nabijanje partijanerskog staža po podijima da bi se povratkom trancea na scenu iznova produkcijama vratio i Stjepko.

 
Gaussova krivulja truda i napretka kreće na uspon prema gore i, dok izdanja progressive house žanrovske opredijeljenosti kupe labeli poput "Sound Trip Records" i "Jill Recordings", Steven si ujedno gradi i internacionalni ugled kada Fedde le Grand podržava njegov "No Way Back".  Vještinu upošljava i Sail2Ultra Europe team koji mu daje uzde glavnog rezidenta 2013. i 2014. Ubaciš još rezidenciju u Gjuri 2, rađanje i rast Emergency Music branda putem kojega zajedno s prijateljem G&G-em jaše pod zastavom oživljavanja domaće scene kvalitetnim glazbenim eventima, malo ukrižaš struju s vokalom njujorške Nastyje, s kojom je doživio prvi ikada Beatport Top 10 na Electro House ljestvici, baciš suradnju s Original Me-om (sada Ivan Rollins), s kojim nastaje traka znakovitog naziva "Dreams Won't Wait", pokupiš milijun pogleda… i voila.
 
Načina na koji rasteš je trud, bol je samo njegov nužni nusprodukt, ali rečenica koju mogu razumjeti samo oni posvećeni stvaranju novoga i ovisni o muzama i predanosti jest: "mislim da moraš barem malo biti trknut u sebi da neke stvari mogu isplivati kroz muziku." Baš takvi trknuti nam i trebaju, oni koji vide svijet onakvima kakav on može biti i ne žale vremena i rada da bi ga do te točke doveli. 

 
Nova priča se tako svježe raspliće s Mixmasha u suradnji s Gigom iz Trixxa i Christy Million. Bio je jedan sasvim običan dan kada je Gigo ukucao Stvenovu adresu ne bi li mu posao grubi demo onoga što su on i Christy složili. Stevena je ugrizla ritam buba trake, rastavio ju je, provukao kroz prostore sebe, iznova sastavio i nastaje radoholičarska himna "Working Hard". Gigo kao Gigo poslao je traku svojim Mixmash vezama i umjesto čekanja odobrenja 3 glave labela, odmah je stigao ugovor. Pod svoje je instantno uzimaju i Laidback Luke, Afrojack, Don Diablo, Swanky Tunes i Armin van Buuren, a ne izostaje ni podrška domaćih kolega. 

 
Energijom nabijena deep house traka trijade koja prvi puta u ovom sastavu izdaje na Mixmash Deepu službeni izlazak imala je jučer, 5. siječnja, i neminovno se u narednim mjesecima gnijezdi na središta podija. Disparatni elementi povezani s vokalnim dijalogom maskuliniteta i feminiteta stvaraju hipnozu koju bi volio staviti na repeat nekoliko puta da te potpuno usisa kao jedna od onih koje ćeš jednako lako smatrati svojima i u 4 ujutro na flooru i u slušalicama dok samopouzdano hodaš pločnicima svoga grada. Pa baci uho, uštimaj srca, zasuči rukave i baci se na ovaj sasvim ugodan rad!
{youtube}Uzq_ZyXw_0g{/youtube}
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk