Skip to main content
  • alt

10 najiritantnijih EDM traka

Ima traka i pjesama  koje možemo slušati svakog dana po nekoliko puta i nikako da nam dosade, a ima onda i onih od čijih već prvih taktova svisnemo od muke.

 
Najnoviji slučaj potonjih “Happy” je Pharrella Wiliamsa, a popis deset takvih presviranih, odnosno preemitiranih pjesama nedavno je sastavio portal EDM.com, a mi ga u potpunosti prenosimo.
 
10.  Harlem Shake – Baauer
Stvar je imala svoje obožavatelje i prije negoli je postala viralnim hitom, ali nakon što je cijeli svijet odlučio napraviti vlastitu inačicu, čuti nju je jednako je kao i čuti grebanje noktima po školskoj ploči.
 {youtube}Bk1_DbbzSdY{/youtube}
 
9.  In My Mind – Axwell, Ivan Gough & Feenixpawl
Divne riječi i melodija ovu su stvar odmah lansirali na vrhove EDM ljestvica, ali nakon što je obišla sve festivale dosadila je i Bogu i vragu.
{youtube}R4shwJBnYEM{/youtube}
 
8.  Heads Will Roll – Yeah Yeah Yeahs (A-Trak Remix)
Jedno je vrijeme bilo odlično čuti syntheve te trake jer činilo se da ju ama baš svaki DJ voli pustiti usred seta, ali sada je vrijeme da ju ti isti DJ-evi umirove.
 {youtube}umAL-6-j1Ew{/youtube}
 
7.  Don’t You Worry Child – Swedish House Mafia
Posljednji singl Swedish House Mafije koji je svakako povećao strku oko njihove posljednje turneje. Nakon što je bila na svim radio postajama u svako doba dana i noći, traka je izgubila svoj sjaj.
{youtube}1y6smkh6c-0{/youtube}
 
6.  Internet Friends – Knife Party 
Kad bismo barem mogli ovu stvar blokirati na Facebooku.
{youtube}fPslvBVqJp8{/youtube}
 
5.  Sandstorm – Darude 
Poludjet ćemo kaže li nam još netko kako im je ovo najbolja techno traka ikad.
{youtube}PSYxT9GM0fQ{/youtube}
 
4.  Cinema – Benny Benassi (Skrillex Remix)
Jedna od prvih dubstep traka sa širokom svjetskom recepcijom, a svakako je pomogla u usponu Skrillexa na sceni. Ipak, ima Skrillex puno boljih stvari od ove.
{youtube}GiyAJxacEo0{/youtube}
 
3.  Get Lucky – Daft Punk
Tko nije volio ovu pjesmu kad je izašla? Ali nakon što je puštena u svakom mainstream mediju ili baru, izgubila je svoj čar.
{youtube}5NV6Rdv1a3I{/youtube}
 
2.  Levels – Avicii
Ova je traka postala sprdnjom čim je postala jedna od prvih EDM veleuspješnica. U tom statusu itekako je pomoglo i to da je Flo Rida preko nje otpjevao Good Feeling.
{youtube}_ovdm2yX4MA{/youtube}
 
1.  Animals – Martin Garrix
Nema pogovora kako se radi o hitu, ali traka je ubrzo postala jedna od najiritantnijih traka svih vremena. Nako što je dedmau5 pustio Martin Garrix Had a Farm na Ultri, ona je službeno postala mrtvom.
{youtube}gCYcHz2k5x0{/youtube}
 
Tu su još i  “#SELFIE” The Chainsmokersa, “Epic”  Sandra Silve & Quintina, “Booyah”  Showteka, “Clarity” Zedda, “Titanium” Davida Guette i “Hello” Martina Solviega.
 
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2