Skip to main content
  • 28.11.2006.

11 zlatnih godina slovenske Ambasade Gavioli

16. prosinca ove godine legendarni klub »Ambasada Gavioli« iz Izole (Slovenija) slavi 11 godina postojanja. »Golden Years – 11th Anniversary of Ambasada Gavioli« naziv je događaja kojim će jedan od najpoznatijih i najbolje uređenih klubova na ovim prostorima proslaviti svoj rođendan. 

Piše: 

Za takav spektakl bilo je važno bookirati i dobra imena pa se promotor, u ovom slučaju Vinyl Promotion pobrinuo da proslava u ovom raskošnom klubu bude na visini. Na glavnom flooru ili dance loungeu, sviraju progressive house "honcho", Desyn Masiello iz Velike Britanije te sve traženiji Slovenac, Eddie F čija produkcija posljednje vrijeme bilježi i puni stupce mnogih svjetskih magazina. Za mali floor ili mezanine zaduženi su D`Julz iz Francuske te Aleksij. Ulaznice će do ponoći biti 4900 SLT, ili 5500 SLT poslije ponoći.

Ambasada GavioliKroz Ambasadu Gavioli tijekom 11 godina prodefilirali su svi svjetski DJ-i koji nešto znače na elektroničkoj glazbenoj sceni. Izdvajamo samo neke od njih: Paul van Dyk, Sven Väth, David Morales, Bob Sinclar, John Digweed, Carl Cox, Sander Kleinenberg, Richie Hawtin, Laurent Garnier, Shapeshifters, David Morales, Deep Dish, Eric Pryz, Matthew Dekay, Seb Fontaine, Umek, Eddie F, Valentino Kanzyani…, a od naših sjećamo se nastupa Crazy Lemona, Amor & Dariana, Petra Dundova…

Evo što su izjavili svjetski ambasadori elektroničke glazbe o klubu;

»Taj prostor je nevjerojatan. Spada mi među 10 najljepših klubova na svijetu«, David Morales

„Energija kluba je kriva i zbog toga se uvijek vraćam na svirke u Sloveniju. Svirao sam posljednje 4 godine, a namjeravam opet doći i iduće«, Sven Väth

"Po mom mišljenju, Ambasada Gavioli je vodeći klub u Vašoj regiji. Veseli smo i ponosni da naši DJ-i, tamo nastupaju i predstavljaju svoje glazbene vizije«, Joe Christie, Excession booking agency (Sasha, Desyn Masiello, James Zabiela, Steve Lawler).

Klubska Scena će se pobrinuti i osigurati fotografije s ove proslave.  

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2