Skip to main content
  • alt
  • 29.09.2014.

15 godina slavnog Fabrica

Slavni londonski klub Fabric ove godine slavi 15 godina otkada je prvi put otvorio svoja vrata i tim povodom organizira veliki slavljenički party.

 
Službeno otvoren u listopadu 1999. nakon brojnih godina uloženih u planiranje i ostvarenje projekta, fabric je ubrzo postao nezaobilaznim mjestom londonske, a i svjetske elektroničke scene. Kada spomenemo kako su fabricovi rezidenti legendarni Terry Francis i Nathan Coles, kako je u 15 godina tamo nastupilo nevjerojatnih 4 099 izvođača, kako su subotnji partyji partyji koji se pamte cijelog života, tada je jasno kako se rođendanski party nestrpljivo iščekuje, a ovih su dana objavljeni i izvođači.
{youtube}ouqfFf9CnBY{/youtube}
 
Petak, 17. listopada, donosi 4-satni set Four Teta, a u petak sviraju i Goldie, Fracture, Pincha i drugi. Subota, 18. listopad, pak je rezervirana za svirke Setha Troxlera, Craiga Richardsa, Bena Klocka, Ricarda Villalobosa, Dixona, Terryja Francisa i mnogih drugih. Uputite li pak se na službenu stranicu fabrica, možete zaviriti u fotogalerije koje dočaravaju prošlost kluba, pogledati BBC-jev prilog o klubu, a tu je i natječaj za sve kreativce čija je glavna nagrada dvije ulaznice za rođendanski party te članstvo u klubu. 
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk