Skip to main content

5 traka naše Insolate pušteno u Berghainu u jednoj večeri!

Dvadeset je ljeta prošlo od kada su osječki podiji postali bogatiji za jednu Sunčicu koja je plesala podno pulta da bi se zatim za njega popela.

 
Mlada žena nazvala je alternativnu elektroničku sebe Miss Sunshine i priča je započela. Sve što ima svoje početke neminovno dolazi i do vrhunaca i novih poglavlja, pa Sunčica baš jedan takav živi baš sada u novom svezku karijerne putanje u kojem je, ostajući i dalje u izvedenicama u rodnom listu zapisanog imena, Miss Sunshine mutirala u zreliju, iskusniju i emocionalniju Insolate spremnu za internacionalne podije. 
 
Čini se da je recept nove etape napretka dobro pogođen jer je naša ponosna vlasnica vinyl only labela "Out of Place" našla svoje mjesto i na podijima berlinske meke u Berghain Panorama Baru. Pet traka domaće osunčane matrone techno pultova pustio je upravo cijenjeni Substance poznatiji i kao DJ Pete koji je u instituciji zvuka održao četverosatni set za plesno nastrojene.

 
Insolate je razdragano i zahvalno komentirala kako te ovakve stvari "pogode direktno u srce kao umjetnika i čovjeka, i daju ti gorivo i motivaciju da produciraš sve više i više. Hvala ti Mr. Pete!". A ti sada lijepo slavi uspjehe svojih s punim srcem i stisni si play duboko duboko u sjeni, zaklonjen i istodobno s pogledom na svjetlu sunčanu budućnost domaćih ruku.
{youtube}MewO73K0fgQ{/youtube}
 
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop