Skip to main content
  • 20.12.2006.

Apple proizvodi iPhone?

Iako je nekolicina proizvođača telefona već ugradila flash memoriju i mp3 playback u svoje telefone, nedavne najave na web stranici Digg.co m pokazuju da je Apple pred početkom proizvodnje telefona i digital audio player-a pod nazivom iPhone, koji bi trebao učiniti „boom“ na tržištu.

Piše: 

Uređaj će slijediti Apple-ov dizajn i osjećaj, imače ograničenu verziju OSX-a i, prema neslužbenim podacima, bit će dostupan u konfiguraciji od 4 i 8 Gb. Najavljen za siječanj slijedeće godine, drugi izvori tvrde da će interface biti sličan onom koji ima iPod Nano i da će imati kliznu tipkovnicu za telefonske funkcije.

Navodno, Hon Hai, dobavljač ranijih iPod generacija, sklopio je ugovor za proizvodnju uređaja, od kojih kalifornijski proizvođač kompjutera želi izbaciti 12 miljuna komada slijedeće godine. Skoriji pregovori Apple-a sa američki zasnovanim providerima kao što je Cingular, i nedavni "flert" sa Motorolom (iako je zajednički dizajnirani ROKR telefon, jedini iTunes telefon na svijetu, bio promašaj), mogu najaviti wireless download servis za muziku i igrice.

Izvor: www.happynovisad.co.yu

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop