Skip to main content
  • alt
  • 1.10.2015.

Armin Van Buuren je najopasniji celebrity

Strah je dobar tko ga ima. Ako već nešto trebaš biti opasan nije tako loša stvar, osim što ovoga puta jest.

 
Američka globalna software tvrtka za sigurnost, Intel Security Group, već devet godina pod povećalo stavlja popularnu kulturu i njene najpoželjnije protagoniste u kontekstu cyber sigurnosti. Ovoga puta kao “Najopasniji Celebrity” titulu je ponio upravo Armin Van Buuren.
 
Dakle ukucate li veselo ime ovog elektroničkog velikana u tražilicu upravo ste na najplodnijem tlu da zaradite neki virus, malware ili postanete žrtva cyber krađe podataka ili lozinki.

alt

 
Nizozemski majstor pulteva tako je treći muškarac koji je u 9 godina sjeo na prvo mjesto najopasnijih uz Brad Pitta i Jimmyja Kimmela, a sugeriraju da pripazite na što pristajete i kada cyber stalkate ekipu kao što su Usher, Luke Bryan, Britney Spears, Amy Schumer, Betty White, Lorde i Nina Dobrev.
 
Kako celebrity kultura i sve prisutno digitalno kamionom sipaju informacije jer mediji funkcioniraju po principu “daj ljudima što žele” cyber kriminalcima je postalo savršeno lako prevariti nesluteće surfere i upecati osobne informacije. U posebnoj opasnosti su oni koji skidaju ili slušaju glazbu označenu kao free i utipkavaju termine poput “free MP4,” “HD downloads,” ili “torrent”. Znate li kolike su šanse da u tome slučaju pokupite nešto u cyber ruletu? 1 naprama 5! Što? Da, točno tako. Stoga držite se provjerenih servisa, ne otvarajte sumnjive linkove, ne ukucavajte brojeve kartica na ovlaš složene stranice. Ostanite nam sigurni i rasplesani dragi naši!
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop