Skip to main content
  • 30.10.2016.

Astralis priprema euforiju koja je The Best pretvorila u party meku

Povratkom Astralisa u The Best legendarna Dogma 3000 će prvi puta nakon 8 godina, održati samo jedan, a možda i posljednji nastup u povijesti.

Piše: 


"Jedva čekam Dogmin nastup koji će sve nas obožavatelje vratiti u vremena kad je elektronička scena bila autentična, iskrena i neiskvarena korporativnom hiperprodukcijom", ističe Go Cut.
{youtube}7sd7HVCBWUQ{/youtube}

Upravo ono što se u ponedjeljak (utorak je blagdan) 31. listopada i može očekivati na povratničkom Astralisu je euforija koja je krajem devedesetih pretvorila zagrebački Best u jedan od najboljih europskih klubova i tisuće rejvera iz cijele Hrvatske i okolnih država tjerala na ples bez prestanka.
{youtube}tV_HLfvs4_4{/youtube}

Film "Astralis Institucija" ćete moći pogledati u sklopu našeg edukativnog programa "Jezgra" i to prvog dana na otvaranju 13.11. u 20.45h (Pločnik).
{youtube}5amZX-9MZk0{/youtube}

Ekipa Astralisa je nominirana dodjeli nagrada "Ambasador" za životno djelo, a Ludvig i Stelar u kategoriji za album godine.
{youtube}10e-cQ1aSEM{/youtube}

schulz mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
schulz mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop