Skip to main content
  • alt
  • 3.09.2015.

Avicii ponovo treba vrijeme za sebe!

Drugi puta u dvije godine Avicii je odlučio da treba pauzu od velikih pozornica, blještavih svjetala, i masnih čekova.

 
Još nije prošla ni godina od kada je posljednji puta odgodio sve koncerte turneje i povukao se na neko vijeme. Iako iznenađeni i razočarani fanovi su ipak mogli prihvatiti povlačenje zbog zdravstvenih problema, no čini se da je ovoga puta razlog ponešto drugačiji i više mentalne no fizičke prirode. Šveđanin je svijetu zapravo najavio kako planira uzeti vrijeme za sebe da odraste pa je objasnio svoj odluku riječima:

alt

 
“Radujem se što ću moći nastaviti biti inovativan sa svojim teamom i provesti mnogo veću promjenu no samo što se tiče glazbe. Premještajući promocijske odgovornosti turneje na slijedeću godinu, imam priliku fokusirati se na sebe i provesti vrijeme pokušavajući odrasti na način za koji nikada nisam dobio priliku – normlno, ili barem najnormalnije što mogu. Moj team, label i obitelj poticali su me da ovo učinim i razumijem da mnogi u mojoj poziciji nemaju priliku to učiniti.”

alt

 
Iako možda mislimo da bi bilo logično odraditi do sada planirane nastupe i jednostavno ne upisivati nove kako bi oslobodio početak naredne godine za potrebno odrastanje, tko smo mi da sudimo nečiju potrebu da se povuče iz centra zbivanja. Ako nisi na mjestu koje ti se sviđa u glavi teško da ćeš kvalitetno moći raditi posao što god on uključivao, tako da Aviciiju od srca želimo sretan prelazak u svijet odraslih i sve odgvornosti koje on nosi.
 
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2