Skip to main content
  • 8.06.2007.

Axwell, Tom Novy, Steve Angello… predvode ljetno partijanje u Haciendi

Iz Haciende nam javljaju kako su definirali gotovo sva imena za ovo ljeto. Tako će nakon otvaranja koje slijedi 22. lipnja (gost: Hernan Cattaneo) i 29. lipnja (gost: Hector Romero), na programu u srpnju imati njemački live nastup Jam After House, zatim stižu još Kurd Maverick , Jamie Lewis i britanske snage Seamus Haji i Pete Heller. 

Piše: 

Kolovoz je prepun partija, pa ćemo slušati slijedeća imena: Axwell, Gadjo, Steve Angello, Tom Novy, Jean-Marie K. + Manu Lokole, Jean-Claude Ades, Sandy Rivera, DJ Chus, DJ Paulette. Još su samo dvije nepoznanice, i to 5. kolovoza Surprise party, te closing party 31. kolovoza. Rezident kluba za 2007.g. je Scaloni iz Švicarske. Uz to stiže i nova kompilacija za ovu godinu „Welcome To Hacienda 07“ koju mixa Scaloni a promotivni party iste dogodit će se 11. srpnja. Ekskluzivni intervju s Hernan Cattaneom donosimo u ponedjeljak.

Za ljubitelje fan kluba u pripremi su posebni popusti iz ovoga kluba.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop