Skip to main content
  • festival

Bankrotirali tvorci Tupacovog holograma

Američki festival Coachella iznenadio je publiku i svijet upotrebom holograma preminulih glazbenih zvijezda poput Tupaca, što se nekima učinilo i neprimjerenim.

Piše: 

Naslovna foto

festival

Nakon nastupa Tupacovog holograma činilo se da će festivale i glazbena događanja preplaviti taj trend, te da ćemo svjedočiti „uskrsnuću“ Elvis Presleya, Jimi Hendrixa, Jim Morrisona, Freddie Mercuryija i drugih velikih zvijezda koje su ostavile bogato glazbeno naslijeđe iza sebe. No tvrtka Digital Domain Media Group koja je bila zadužena za specijalne efekte u filmovima "Titanic" i "Pirati s Kariba" i koja je izradila hologram Tupaca na glazbenom festivalu Cachella proglasila je bankrot.

{youtube}TGbrFmPBV0Y{/youtube}

Njihove dionice pale su ispod 55 centi i tvrtka je već ranije upozorena na rizik tako da ih bankrot nije iznenadio iako su namjeravali napraviti svjetsku turneju s hologramima. Ako vam se to i prvi put učinilo neprimjerenim za sad možete odahnuti, ali ne sumnjamo da će hologrami postati uskoro uobičajeni, jer je jedna privatna tvrtka već odlučila kupiti propali Digital Domain za 15 milijuna dolara.

Coachella Valley Music and Arts Festival (poznatiji kao Coachella festival) je višednevni godišnji festival glazbe i umjetnosti. Festival podupire mnoge žanrove glazbe, poput rocka, indiea, hip hopa i elektronske glazbe.
   

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop