Skip to main content
  • alt

Barcelona nagrađuje Papayin dokumentarac 1. nagradom

Kada se osoba za pultom na najvrućjem hrvatskom party pijesku zadere: “Make Some Noise!” svijet posluša i višestruko nagrađivan Papayin dokumentarni film na svoj hipotetski kamin stavlja još jednu nagradu.

 
Hrvatski dokumentarac “Papaya Make Some Noise” isplivao je među morem sličnih uradaka kavalitetom i produkcijom kao onaj ponajbolji u kategorijama turističkog i glazbeno-dokumentarnog filma 2014. godine.
 
S preko deset ulazaka u najuži krug nominiranih, osvajanjem “The Castell Award” na Barcelona Film Festivalu sada suvereno drži tri prva mjesta uz ona na San Pedro International Film Festivalu te američkom Knoxville Film and Movie Festivalu.

alt

 
Izuzetno smo ponosni na ekipu koja je sudjelovala u stvaranju ovog dokumentarca, na svakoga od njih od početka do kraja. Svijetu koji je opsjednut slikom jedna ovakva slikopriča, koja donosi komadić iskustva Jadrana, znači mnogo više no stotine brošura. Ljudi u tvojoj zemlji ne plaćaju primarno more ili Sunce. Oni plaćaju emociju i sjećanja. Upravo je specifična pažnja klubova poput Papaye, koji stoje na samom pročelju kao pioniri festivalskog turizma, ucrtala Hrvatsku na europsku i svijetsku party kartu.
 
Festivalski turizam postao je osnovna gradivna jedinica turističke sezone na Jadranu. Zbog toga je od posebne važnosti da se ova turistička osovina monetarnog kolača tretira s dužnim poštovanjem i da se novac iz besmislenog rasipanja usmjeri tamo gdje će svaka uložena kuna najjače odjeknuti.
{youtube}SHgb8SdQEuY{/youtube}
 
Čestitamo ekipi koja je radila na snimanju, produkciji i promociji filma i bacamo vam mali teaser za sada jer ptičica nam je rekla da će dokumentarac uskoro u cijelosti biti dostupan na youtubeu, pa do onda udri play i nek te zagolica.
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2