Skip to main content
  • 6.12.2016.

BBC Radio 1 objavio nominirane za Essential Mix of the Year

Rijetko koji medij si je u svijetu nakalemio toliko hvale i ugleda kao BBC Radio 1 koji eterom šeće od davne 1967.

 
Vrijeme radi ono što radi najbolje, a to je da prolazi. Za tebe bi dakako najbolja opcija bila ne da ga samo promatraš nego da kopiraš njegov modus i nastaviš se kretati. No neminovno stižemo i na kraj godine, a čini se kao da si nedavno odbrojavao posljednje sekunde prethodne. Vrijeme leti kada se zabavljaš kažu iskusniji i mudriji, pa se nadamo da će vam 2016. ostati u sjećanju po lijepim stvarima, a da ćete se s onima ne tako lijepima rukovati i pustiti ih da padnu u zaborav gdje im je i mjesto. 
 
No kao podsjetnik na lijepe stvari koje su se slile s BBC Radio 1 valova već tradicionalno kreće i utrka za Essential MIx of the Year, čiju krunu je prethodne godine ponio njemački metronomski precizni techno Bena Klocka. Svaki od pet mixeva nosi svoja dva sata u emociji i estetici sasvim specifičnoj svom umjetniku stoga su tako na izbor stavljeni svileni tempo zakutci Âme X Dixona, lagana opuštanja Leona Vynehalla, smireno promišljanje Reconditea, eklektični pejzaži Midlanda i garageom natopljen Dusky.
 
Pa ako si baš tražio soundtrack jednog nasumičnog prosinačkog utorka, jer je život ljepši uz glazbu, stisni si play na onome koji golica maštu ili preslušaj sve niže i enjoy!
 

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk