Skip to main content
  • alt
  • 5.12.2014.

Ben Klock trakom na dan odbrojava do Berghainova B-daya

Tik-tak! Znamo da se bliži Berghainova velika desetka. Malo je klubova imalo toliki utjecaj na techno scenu koliko je imao ovaj golemi hram zvuka i Ben Klock mu je odlučio odati počast.

 
Berghain je institucija i ovi zidovi urezali su se u srca posjetitelja ali i gospodin Klock, koji nad njima rezidira, nije mogao ne biti raznježen ovom dvoznamenkastom obljetnicom.

alt

 
Odlučio je na svojoj FB stranici prirediti svojevrsno odbrojvanje do velike fešte i u narednih 10 dana svaki dan objaviti jednu traku koja mu je po nečemu posebna i koja hvata duh samog Berghaina. Njegovim vlastitim riječima : ” Kako bi proslavio 10. godišnjicu Berghaina  odlučio sam postati 10 traka, jednu na dan, nikakvim posebnim redoslijedom, koje po mom mišljenju hvataju duh samog Berghaina – svaka traka nosi priču, sjećanje ili osjećaj koji mene, a siguran sam i mnoge druge, povezuje s ovim magičnim mjestom. Pa krenimo:” 
 
Prva traka koju je objavio je Wide Open od DJ Hyperactivea-a a objašnjenje zašto je baš ona odabrana za lansiranje odbrojavanja možete checkirati na Benovoj stranici. Stisnite play i uživajte! Pred nama je još 9 dana odbrojavanja.
{youtube}Vy9ftLeOFEY{/youtube}

 
 
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2