Skip to main content
  • alt
  • 24.07.2015.

Blacksoul i Mark de Line remixaju Libar

Domaća scena postaje sve zanimljivija, a osvježavajući dašak pop-rock povjetarca donio je i splitski band Libar.

 
Intima, dubina naspram površnosti i iskrenost neobjašnjivih labirinata ljudskih emocija iznova su utkani u još jedan singl naslova “Čuvaj me”.
 
Na samo njima svojstven način spojeno je višeglasno pjevanje s electro pop-rock aranžmanom i odličnim stihovima. “Čuvaj me” potpisuju Librovac Mario Alajbeg i producent Srđan Sekulović.
 
No ono što je nama izuzetno zanimljivo je da je traka dobila preinaku u kojoj su naglašene njene elektro crte. Skladbu su rastavili i genijalno iznova sastavili u fantastičan snažan remix Blacksoul i Mark de Line.

alt

 
Snažna, topla traka, koja te grli kao da si zarobljen u mekim pokrivačima, produkt je Blacksoulova dvadesetogodišnjeg iskustva za pultom. Kao vlasnik Blacksoul Music labela pozvao je i novog člana svoje glazbene obitelji od prethodne godine, Marka de Linea. Mark je bosansko-hercegovački majstor deep housea, tech housea i garage housea koji je prvu mixetu zgrabio s 15, a velik prilika ukazala se upravo potpisivanjem za Blacksoul Music.

alt

 
Poslušajte kako zvuči pop-rock pod elektroničkim prstima i uživajte!
{youtube}EWdvNAvmdcs{/youtube}
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop