Skip to main content

Carl Cox glavni mentor burn Residencya

Najveće DJ natjecanje na svijetu, burn Residency i ove godine pruža jedinstvenu priliku hrvatskim DJ–evima da ostvare svoje snove i sviraju u najpoznatijim klubovima na svijetu.

Piše: 


Svi domaći DJ-evi imaju još samo nekoliko dana za prijavu svog vlastitog mix-a na Facebook stranici energetskog pića burn Energy. Naime, u nedjelju 15. ožujka se zatvaraju prijave na najprestižnije DJ natjecanje na svijetu, burn Residency, koje nagrađuje najboljeg kandidata glazbenim ugovorom vrijednim 100.000 eura i svjetskom glazbenom karijerom. I ove godine, broj domaćih prijava stoji bok uz bok sa svjetskim glazbenim velesilama poput Francuske i Španjolske čime smo još jednom pokazali da Hrvatska stremi samom vrhu elektronske glazbene scene u Europi, ali i šire.
{youtube}7qDAigd0730{/youtube}

Ono što ovo natjecanje čini najvećim na svijetu su dakako i mentori, svi redom vrhunski DJ-evi i glazbenici koji desetljećima bruse DJ kabine diljem svijeta. Drugu sezonu za redom svoje je burn Residency mentorstvo potvrdio Carl Cox, jedan od pionira elektronske glazbe i najutjecajniji DJ na svijetu. Veliki Carl će drugu godinu za redom svoje znanje i iskustvo prenositi mladim kandidatima u sklopu ljetnog Ibiza Bootcampa. Njemu će se ove godine, na poziciji asistenta mentora, pridružiti i vlasnik izdavačke kuće ‘Circus Recordings’ talentirani DJ Yousef. Poznat kao promotor moderne elektronske glazbe, Yousef će zasigurno doprinjeti ovogodišnjem uspjehu natjecanja burn Residency.
{youtube}iBOGGsA8nzA{/youtube}

A ti? Ako želiš poduzeti prve korake i ostvariti dugo priželjkivanu svjetsku DJ karijeru kao i unosan izdavački ugovor vrijedan 100.000 eura, dokaži svoj talent i sposobnost pred burn Residency žirijem i prijavi vlastiti, originalni mix duljine 15:00 – 20:00 minuta na linku: www.facebook.com/burnEnergy.

burn Residency još uvijek traje. Što čekaš? Prijavi se i glasaj! Za više informacija o ovogodišnjem burn Residency programu i natječaju posjetite:

www.facebook.com/burnEnergy
www.instagram.com/burn_energy
www.youtube.com/user/burn

sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop