Skip to main content

Carl Cox i klub Space u svijetu mode

Klub Space, jedan od vodećih na Ibizi, prihvatit će ovog ljeta modnu etiketu Religion koja će preurediti prostor u klubu u stilu casina, što znači glamoura. Iza ovog poteza stoji gospodin Carl Cox, kako u kreativnom, tako i u financijskom smislu. Ono nije prvi put da DJ-i i fashion brendovi ujedinjuju snage.

Piše: 

  

Ranije smo vas izvjestili da je njegov techno DJ kolega Jeff Mills otvorio modni butik, dok je Ellen Allien pokrenula čak svoju modnu liniju u Berlinu. Šta je to sa techno muzikom što je čini tako modnom?

Religion nije nepoznata u svijetu mode budući da se njihov dizajn može vidjeti na ambasadorima poput Kate Moss, Gwen Stefani i Keire Knightley, uglavnom zbog njene eksperimentalne prirode. Da li će se gospodin Cox i sam pojaviti u njihovom dizajnu, još uvijek ostaje pod znakom pitanja. Činjenica je da je Carl pružio etiketi mogućnost da prenese istu kreativnost i dinamiku na klub Space. Bog vjerovatno nije DJ, ali svatko tko bude otišao na "hodočašće" u Space će bez sumnje imati religiozno iskustvo.

Izvor: www.happynovisad.co.yu

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop