Skip to main content

Carl Cox priča o velikom povratku kluba Space na Ibizu

Carl Cox koji kao rezident Spacea proveo dugih 15 ljeta za kormilom kluba u Playa D'en Bossa izjavio je u nedavnom intervjuu za Ticketmaster da će se klub u roku dvije godine otvoriti na novoj lokaciji.

Piše: 


"Planovi i ideje su trenutno "na stolu". Kako će izgledati, gdje će biti lociran i hoću li ja sudjelovati u projektu nisam točno siguran jer je trenutno puno različitih opcija u igri", tvrdi Cox.

Space Ibiza otvoren je daleke 1986.g., dakle prije 3 desetljeća i zapravo je najzaslužniji za kreiranje čitavog đira na "bijelom otoku". Stoga ne čudi bojazan Coxa i ostalih istomišljenika underground elektronike da će nakon njegovog zatvaranja ove godine Ibiza se pretvoriti u europski Las Vegas. Lokaciju preuzimaju vlasnici komercijalnog kluba Ushuaia, te će prema svemu sudeći napraviti još jedan klub sličnog karaktera.

{youtube}giLH5RQK9cI{/youtube}

"Ljudi su razočarani", za kraj će Carl.

Sigurni smo i mi da će se nakon zatvaranja ovog kultnog kluba naličje Ibize promjeniti, ali neminovno je da Space će za sobom ostaviti neizbrisiv trag u srcima istinskih ljubitelja elektronike.

Čast zatvaranja Spacea na Ibizi pripalo je Carl Coxu, a to će se dogoditi 2. listopada. Za pultom će mu se pridružiti:

Tale Of Us
Darius Syrossian
Anja Schneider

sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2