Skip to main content
  • 12.06.2006.

Carlos Manaca svira na petogodišnjici kluba Exit u Vodicama

Epicentar i Klubska Scena opet slave. Ovom prilikom radi se o petom rođendanu Cluba “Exit” iz Vodica, uz gostovanje Carlosa Manace, remixera, dja, vlasnika producentske kuće i jednog od pokretača scene u Portugalu. 

Piše: 

U svojih pet godina Exit je bio domaćin mnogim svjetski poznatim umjetnicima iz žanra moderne plesne glazbe. Management kluba za ovu je prigodu dao preurediti interijer kako bi se gosti istodobno mogli opustiti i uživati u ugodnom i plesnom ambijentu. 17. lipnja predviđeno je i zvanično otvaranje ljetne sezone Cluba “EXIT”, te ljetne terase s koje se pruža lijep pogled na marinu u Vodicama. Cijena rođendanske ulaznice je 50 kn. Uz Carlosa na pozornici će se pojaviti Citizen Simm i Lukas kao predstavnici domaćih snaga. Početak fešte zakazan je za 22h, a klubska glazba temeljit će se na modernim house ritmovima uz mnogo vokala te s naglaskom na žive i vrlo plesne ritmove.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2