Skip to main content
  • daft punk

Daft Punk potpisao za Sony

Najpopularniji dvojac u kacigama nakon tri albuma objavljena za EMI, sljedeći ujedno i najisčekivaniji album ove godine objavit će za Sonyjev Columbia Records.

Piše: 

Naslovna foto

daft punk

Prema pisanju francuskog lista Le Parisien, za koji možemo potvrditi da nije objavio još jedan niz glasina koje bruje svjetskim medijima čim je Daft Punk u pitanju, njihov novi album izlazi na proljeće, a i Sony je potvrdio da je ugovor gotova stvar.

Bit će to prvi album nakon osam godina i posljednjeg objavljenog 2005. „Human After All“. Kako su 2006. nastupili kao headlineri festivala u kalifornijskoj pustinji Coachella Valley Music Festivalu, mnogi se nadaju da će upravo taj festival biti prikladan za njihovo prvo predstavljanje novog albuma uživo.

{youtube}VPsmCxIdrCY{/youtube}

Ako se pak pita Roba Da Banka, organizatora Bestival festivala i radijskog DJ-a, Daft Punk ove godine uopće ne nastupa uživo i ne trebamo se nadati njihovoj turneji.

Dok informacije o Daft Punku izlaze doslovno na kapaljku, Coachella je ovaj tjedan objavila svoj line up na kojem nema Daft Punka, no s obzirom da je dvojac sve informacije o sebi odlučio zadržati tajnima do proljeća, tko zna možda na kraju budu adut u rukavu jednog od najvećih i najposjećeniji američkih festivala.

Gore postavljeni snimak s njihovog nastupa na Coachelli 2006. je amaterski, no svaka čast osobi koja ga je snimila, jer je izmamila milijun trnaca dok smo ga gledali. Nadamo se da ćemo imati uskoro priliku negdje i njih čuti uživo.

{youtube}9a5dBJDz2vs{/youtube}
 

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web