Skip to main content
  • alt
  • 24.11.2014.

Damir Ludvig remixa Carlosa Mendesa

S više od jednog desetljeća Astralisa pod pojasom i više života provedenog u avionu nego na čvrstom tlu, Damir je dobro poznato lice lokalne i globalne scene.

 
Ludvig nije vješt samo iza pulta već je i scenarist i glazbeni direktor filma “Astralis – Institucija“ koji je osvojio 3 nagrade na NYIIFVF festivalima u Los Angelesu i New Yorku 

alt

 
Izdaje na labelu Toolroom records bok uz bok s glazbenicima kao što su Mark Knight, Hardwell, Armin van Buuren i Umek.
 
Gospodina Ludviga ste mogli čuti i u mekama zvuka diljem svijeta poput Londona (Brixton Academy), New Yorka (Roxy), Tokya (Lust), Tel Aviva (Dinamo Dvash), Taipeia (Edge) ali zavrtio je i za 700 000 ljudi na Love Paradeu u Njemačkoj.
 
DJ za kojeg je Wax napomeuo kako u njegovom radu “nema lažne emocije,  melodrame ili otrcanosti”  ovoga puta u ruke je uzeo traku barcelončanina Carlosa Mendesa. Zloćudni vokal, udaraljke i duboki bas i synt dobivaju novi život i injekciju strasti pod Damirovim prstima dok je drugu verziju remixa načinio Dee Green.
{youtube}rUX-de1L_24{/youtube}
 
Damir je ujedno ovu traku uvrstio i u svoju top desetku na Beatportu, gdje se našao i original istoimene trake kao i Greenova inačica. Odaberite sami koja je više vaša šalica čaja i uživajte nam.
{youtube}GxVdMeYgaTQ{/youtube}
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2