Skip to main content
  • daniel
  • 16.09.2012.

Dani’elov novi High-End spot

Nakon inozemnog uspjeha singla “Safe”  koji se našao u top 15 electro pop ljestvici u Njemačkoj, Varaždinac Dani´el niže nove uspjehe.

Naslovna foto

daniel

Uz mnogobrojne glazbene kritike diljem Europe video spota “Sorry” prikazanog u Conservatoire des Arts et Techniques de la Mode u Parizu kao jednog od najboljih prikaza simbioze mode, glazbe i umjetnosti, Danijel Majcen – Dani’el je ovih dana snimio i novi singl pod nazivom “Music” u produkciji američkog veterana dance scene DJ Osenkara.

Za istoimenu pjesmu u režiji modnog fotografa Marka Grubišića, snimljen je i visoko estetski “high tech” video spot. Ovakav zavidan produkcijski nivo popraćen je vrhunskim HIFI uređajima Bowers & Wilkins i Classé što dodatno govori kakvu je ekipu i opremu Dani’el skupio na setu.
{soundcloud}https://soundcloud.com/danijelmajcen/music-teaser{/soundcloud}
U video spotu Music, novu kolekciju odjeće za predstojeću sezonu proljeće/ljeto 2013 koja će biti prikazana u listopadu na modnom događaju Fashion.hr, zaduženi su bili modni dvojac Ogi Antunac i Zoran Mrvoš (Link), trenutno najhvaljenija hrvatska dizajnerska suradnja. Za šminku je bio zadužen naš renomirani vizažist Saša Joković.

Iznimno nam je drago što smo prisustvovali u Dani’elovom projektu s obzirom da je njegov glazbeni senzibilitet blizak našoj odjeći” – izjavio je Zoran Mrvoš.

S velikim nestrpljenjm očekujemo premijeru video spota o kojem će sasvim sigurno biti puno govora, a koja je zakazana za 5. listopada u Sonus artu. Ovdje možete pogledati fotografije sa snimanja.
{youtube}6fIBWyPCi3I{/youtube}
 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk