Skip to main content

Dave Clarke u automobilskoj nesreći!

"Spavao sam na stražnjem sjedištu da bih se probudio lansiran u zraku."

 
Ovim riječima onaj kojega je John Peel preimenovao u baruna techa pokušao je opisati najneugodnije buđenje u životu. Gdje? Na cesti u Srbiji odmah po završetku nastupa na Exit festivalu. U 4. 15 pred zoru još se urlalo na Exitu punim plućima i ni dva sata nakon napuštanja lokacije drijemež na stražnjem sjedištu prekinut je nesrećom koja je auto s preko 100 km/h poslala u zrak da bi krovom udario u stup rasvjete i zatim sletio na drugi kraj ceste.

 
Nevjerojatno je pri pogledu na potpuno smrvljeno vozilo kako su i Dave i vozač odšetali od kalvarije na cesti i uspjeli zaustaviti auto koji je prolazio ne bi li došli nekako do aerodroma jer ih je čekao let za Amsterdam, u kojem je tek potražio medicinsku pomoć. Kasnije je napomenuo:
 
"Za sada je dobro, ali bole me vrat, leđa, prsa i ruke. Hvata me jeza od narednih nekoliko dana/tjedana. Zaista sam ljut, ali možda je to dobro, čekaju me tjedni posjeta specijalistima za leđa, ali živ sam."

 
Prije dva dana također je stigao update da pažljivo prate zdravstveno stanje, no da je sve u redu. Zračni jastuci zaista jesu inflatirani cestovni anđeli – možda će ti dati dobar udarac, ali ni blizu onakav kakav bi ti dao asfalt na cesti. Drago nam je da je sve završilo dobro, jer sve stvari koje se završe tako po samoj svojoj prirodi su dobre, a gospodinu Clarkeu neka je brz oporavak!
disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2