Skip to main content
  • alt
  • 26.11.2014.

Deadmau5 gradi studio za “stvarne glazbenike”

Čovjek sa mišjim ušima ali stavom lava, koji neumorno provodi pravdu po društvenim mrežama, vraća se s novim projektom.

 
Čini se da je osim DJ-inga i produciranja gospodin miš kao svoju misiju uzeo i neprestanu borbu pijetlova u društvenom ringu (može i sa ženskim članicama vrste, kako je nedavno zamoliio Paris Hilton da se vrati u svoj Go cart), ali čini se da širi svoju domenu.
 
Radi se o golemom studijskom prostoru koji će se rasprostirati na 45 000 četvornih metara. Ovaj kompleks trebao bi jednako služiti i producentima koji se žele povući u osamu kao i “stvarnim glazbenicima” kako se Deadmau5 obratio svima onima koji stvaraju glazbu kako bi producenti imali kasnije što slagati.

alt

 
Ako Kanada ićega ima to je prostor, pa će baš u svojoj rodnoj zemlji izgraditi ovaj novi ambiciozni projekt. Sam je o ovoj ideji rekao: ” Vrijeme je da se proba nešto drugačije i mislim da će mi preseljenje bogu iza nogu dati novu perspektivu i inspiraciju da se vratim radu na nekim luđim stvarima za 2015. Uz malo sreće, nadam se da ću uspjeti pronaći malo samoće i mira tamo.”

alt

 
Čini se da i najglasniji od nas ponekad trebaju osamu i vremena da se regrupiraju. Svijet je brzo i glasno mjesto i zaživi li Deadmau5-ov studio postat će još glasnije. Želimo mu svu sreću s ovim ambicioznim pothvatom. Pogledajte kako izgleda pogled na potencijalno ostvarenje sna iz ptičje perspektive!
{youtube}pF0knSpxmdA{/youtube}
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop