Skip to main content
  • 10.09.2016.

Deadmau5 objasnio ekipi na Twitteru koncept Copyrighta!

Naravno na sasvim njemu svojstven, ali, uvijek kada podvučeš crtu i izbaciš psovke, sasvim zdravorazumski način. Kako je Twitter edukacija neupućenih započela?

 
Saga nas vraća nekoliko dana unazad u svakodnevicu manje nego živog, ekstremno Twitter aktivnog, miša, gospodina Joela Zimmermana, kada je rap grupa $uicideboy$  iskoristila čitav dio Deadmau5ove kolaboracije s Kaskadeom "I Remember" iz 2008. kako bi ga ugradila u svoju traku "Antarctica" (koja je skinuta s YouTubea i SoundClouda nakon što je miš naćulio uho i frknuo brkom). Kad mačke nema miševi kolo vode, no kad nema miša kolo preuzimaju suicidalni dječaci.

 
Nakon što je Joel spomenuo kako ima copyright uslijedila je salva Tweetova fanova rap banda koji su ga optužili kako je u biznisu samo zbog novca, do toga da pretjeruje i nejasnoća zašto se ne osjeća polaskanim time da je pokraden. Deadmau5sa to nije previše uzrujalo već je odlučio fan bazu informirati da postoji takva stvar kao intelektualno vlasništvo i da ga zaista nije tako teško kontaktirati ako su dečki trebali dopuštenje.
 
 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2