Skip to main content
  • alt
  • 24.10.2014.

Deadmau5 zamolio Paris Hilton da se vrati u svoj go kart

Jesi li čovjek ili miš? Čini se kao primjereno pitanje za gospodina sa ušima na glavi, ali ujedno i suvišno jer Deadmau5 nije baš poznat po tome da plašljivo drži jezik zauzdan. 

 
Ovog puta se osvrnuo  na Paris HIlton i njen novi smjer u karijeri kćeri milijunaša/poduzetnice/opće posvuduše/goriva za žutu štampu, kojem je sada pridodala i DJ-ing. Gospođica Hilton zarađuje po milion dolara po jednoj gaži i nakon ove vijesti negdje je brana morala puknuti pa je to javno učinio baš Deadmou5 na Tumblru.
 
Svoj monolog započeo je relativno staloženo i napomeuo: “… Vidio sam da se zabavlja, da joj se sviđa glazba i da samo želi biti dio svega toga. Čak ni ja nisam mogao mrziti to.”
 
No ovaj smiren ton je potrajao otprilike jednako dugo kao burek ujutro nakon izlaska. Deadmau5 nastavlja: ” Ali postanimo malo realni. Postoji biti uključen i entuzijastičan u vezi nečega a postoji i to da ste jednostavno guzica.” 

alt

 
Nastavio je tako da je usporedio DJ-e sa vozačima formule, kao profesionalce koji su se probijali i brusili svoje vještine godinama, i izrazio svoje sentimente ovim riječima: “Dakle,ne mislite li da bi bilo mrvicu uvredljivo profesionalcima i fanovima u svijetu formule kada bih se ja samo pojavio jednoga dana, bio sa vozačem, i tada skoknuo na stazu slijedeći tjedan samo zato jer mogu? Zaboga. Čak i ja znam svoje j***** granice. Ovo je jednostavno vrijeđa pun k****” 
 
Unatoč cenzuri pretpostavljamo da je sve sasvim jasno. Završio je riječima da iako mu je drago da voli elektroničku glazbu da bi cijenio kada bi se vratila u svoj go kart jer svi znaju da njeno ime služi samo za prodavanje karata. Bez obzira slagali se s Deadmau5om ili ne želite li pročitati čitav monolog to možete učiniti ovdje.
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2