Skip to main content
  • 18.03.2006.

Defected i Pioneer na WMC-u testiraju nove ‘spravice’

Britanski house label Defected Records se na ovogodišnjem WMC-u udružio s Pioneerom kako bi testirali najnoviju DJ opremu. Svi Defecded DJ-evi koji će, u četvrtak 23. ožujka, 'vrtiti' na plaži poznatoj pod imenom Nikki Beach imat će priliku testirati novu DJM-800 digitalnu mixetu i posljednju verziju (Mk3) njihovog unaprijeđenog playera CDJ-1000.

Piše: 

Posjetitelji koji budu sretni da imaju pristup VIP zoni također će imati priliku testirati nove Pioneerove 'spravice'. Defected očekuje posjetu od najmanje 5000 ljudi koji će uživati u zvucima najboljih svjetskih solful i funky house DJ-eva: Aaron Ross, Barbara Tucker, Blaze, Bob Sinclair, Copyright, Danny Krivit, Dennis Ferrer, Dimitri from Paris, DJ Chus, DJ Spen, Junior Jack & Kid Crème, Martin Solveig, Sandy Rivera i Simon Dunmore su samo neka imena koji će pokazati svoje umijeće na ovom partiju koji će trajati od 17 pa sve do 5 sati sljedećeg jutra.

Cijeli događaj kamerom će bilježiti Rapture TV, a prijenos uživo ćete moći pratiti na American XM Satellite mreži te na Defected Records Internet stranici. Ono najvažnije vezano za Klubsku scenu je to da od prijatelja koji će nastupiti na WMC-u očekujemo ekskluzivnu reportažu i mnogo fotki. Više detalja o KS-u u Miamiu uskoro.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2