Skip to main content
  • alt
  • 3.09.2014.

Diplo otjeran s pozornice Burning Mana

Glazbeni odabir Dipla i nije baš najbolje sjeo posjetiteljima nedavno završenog Burning Mana jer su ga svojim povicima negodovanja otjerali s pozornice.

 
Do samog incidenta i ne bi došlo da svoj nastup u srijedu nije otkazao Seth Troxler jer njegova svita nije dobila dopuštenje da bude s njim na pozornici te su organizatori prazno mjesto u rasporedu popunili dvojcem Jack U, a kojeg čine sam Diplo i Skrillex. I dok je, navodno, Skrillex odvrtio sasvim pristojan set, ali Diplo je uzrujao okupljene jednom jedinom stvari do te mjere da su ga svojim povicima negodovanja otjerali s pozornice.
{youtube}HMUDVMiITOU{/youtube}
 
Stvar koja je dovela do naprasnog kraja seta suradnja je DJ Snakea i Lil Jona,  “Turn Down for What”, a već nakon prvih taktova, bit će vam jasno kako je negodovanje opravdano.  Dipla su na pozornici zamijenili Tale Of Us na sveopće oduševljenje prisutnih.
{youtube}LxfuWALJzaI{/youtube}
 
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop