Skip to main content
  • alt

Djevojka vodi Aokija na sud jer joj je slomio vrat na koncertu

Najpoznatiji slastičar EDM svijeta, Steve Aoki čini se nema baš najbolji mjesec.

 
Ne samo da je otkazao nekoliko nastupa kako bi napokon pošao na operaciju glasnica stradalih u 20 godina urljanja po pozornicama, već ga je neugodno iznenadila još jedna vijest.
 
Kako je ABC 10 objavio, Brittany Hickman nedavno je podnijela tužbu protv Aokija koji joj je kako tvrdi slomio vrat na showu 2012. u Južnoj Kaliforniji.

alt

 
Nije nam nimalo strano da se na showovima Aoki odaje svakojakim akrobacijama na stageu, od posebne časti za fanove je kada ih tortira pa sve do surfanja u gomili u čamcu na napuhavanje. 
 
Baš jedan ovakav potonji pothvat rezultirao je nezgodom zbog koje će pred kraj ljeta hodočastiti sudovima. Aoki je bacio čamac u publiku, koji je taman slatio na hrpicu ljudi među kojima se nalazila i Bittany. Popeo se na 6 metara visoku platformu i skočio. Udarac težine tijela pogodio je djevojku u glavu i izjavila je: 
 
"Ne sjećam se mnogo toga jer me udarac onesvijestio. Skočio je s vtha pozornice u čamac… ja sam bila zarobljena ispod splavi jer su je bacili taman gdje sam stajala. Prijatelji su mi rekli da je on više manje sletio na splav i udario me po vrhu glave – da sam pala i nisam natrag ustala. "

alt

 
Hitna pomoć joj je kasnije pomogla zbrinuti gležanj, ali vratnu ozlijedu nitko nije primijetio i kako bol nije prestajala Brittany je otišla na CAT skeniranje nakon kojeg je obaviještena da joj je vrat slomljen i kako je postojala vrlo stvarna mogućnost da ova ozljeda rezultira paralizom pri prvom naglom pokretu. Propustila je 2 mjeseca posla i još i danas osjeća bolove.
 
Postoji i video koji pokazuje točno trenutak o kojem gospođica Hickman govori iako je diskutabilno koliko će se moći koristiti kao dokazni materijal.
 

"Zahvaljujem na vašem upitu. Kao što znate, ja sam odvjetnik koji zastupa gospodina Aokija. Ovaj slučaj je nastao iz incienta koji se odvio u Hard Rock Hotelu u San Diegu prije tri godine. Uz dodatak gospodinu Aokiju, gospođica Hickman također tuži i Hard Rock. Suđenje za ovaj predmet zakazano je za 28. kolovoza 2015. pred sucem Pressmaanom  Vrhovnog Suda u San Diegu. Zbog parnice u tjieku i skorog datuma suđenja ne bi bilo prikladno sada odgovarati na vaša pitanja ili dopustiti intervju."
 
 
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop