Skip to main content
  • ibiza dj awards2012
  • 26.09.2012.

Dodijeljene DJ Ibiza Awards

Posljednjih 15 godina na Ibizi se dodijeljuju zasebne nagrade za najboljeg DJ-a godine u različitim žanrovskim kategorijama. Na jučerašnjoj dodijeli kao najveći pobjednik izašao je Armin Van Buuren, dok David Guetta na Ibizi nije osvojio ni jednu nagradu.

Naslovna foto

ibiza dj awards2012

Ove godine svečanoj dodijeli Ibiza DJ Awards 2012 koja je postala sezonski događaj u poznatoj Pachi prisustvovali smo i mi, pa vam iz prve ruke prenosimo pobjednike po kategorijama i sam doživljaj ceremonije koja se u potpunosti vrtila oko DJ-eva tj. njihove glazbe kojom su utjecali na današnju elektronsku dance glazbu.

djevojke ibiza

Nominirane u 10 kategorija provjerite u prethodnom članku kako bi imali uvid s kakvom su se konkurencijom susreli pobjednici i tko je odnio želatinasti zeleni kriptonit.

arimin van buuren

S dvije nagrade kao najveći pobjednik izašao je Armin Van Buuren, Australija je proglašena dance nacijom godine, pa su sestre Nervo u to ime primile nagradu, a Tomorrowland kako je i očekivano najboljim festivalom godine.

nervo

Naše gore list Solomun proglašen je producentom godine.

solomun

Na dodijeli se nažalost od pobjednika nisu pojavili Carl Cox, Arty i Lenny Kravitz koji su na nagradama zahvalili video snimkom, dok je Seth Troxler poručio da ne zaboravimo na korijene i underground od kuda je i došla elektronska glazba.

seth troxler

Listu pobjednika provjerite u nastavku, a uskoro stiže i galerija s dodjele nagrada kao i detaljan izvještaj našeg jučerašnjeg provoda na Ibizi.
Fotogalerija
Izvještaj

Rezultati za 2012. Po sljedećim kategorijama su:

Techno: Carl Cox
Downtempo: Nightmares on Wax
Dubstep/bass: Chase & Status
Trance: Armin van Buuren
Deep House: Maceo Plex
Newcomer: Arty
Tech House: Seth Troxler
Electro House: Tiesto
International: Armin van Buuren
Electronic Live Performance: Faithless Sound System
Cutting Edge: Soundcloud
Dance Nation of the Year: Australia
Ibiza DJ: Andy Baxtor
Ibiza Night: Joint winners – Vagabundos & Enter
International Festival: Tomorrowland
Ibiza Live Performance: Lenny Kravitz at Ibiza 123
Media: Pacha Magazine
Producer: Solomun
Track of the Season: Party Non Stop – Pirupa

Foto: Goran Matijašec

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2