Skip to main content

Dom techno glazbe Tresor slavi 25 godina trodnevnim festivalom

Legendarna berlinska klupska institucija Tresor sprema 25. rođendan, te će za tu prigodu po prvi put slaviti na trodnevnom festivalu.

Piše: 


Za ovaj jubilarni rođendan na flooru će se izvesti neke jako posebne premijere i nastupi. Tako Juan Atkins i Moritz von Oswald izvode njemačku live premijeru Borderlanda i to nedugo nakon izdanja albuma "Transport". Svakako valja izdvojiti premijerne izvedbe u live inačici gdje Robert Hood i Daniel Bell predstavljaju DBX Live, a John Tejada, Gerald Donald i Blake Baxter će svirati uživo kao Arpanet.
{youtube}XuoA8rgtwP4{/youtube}

Live nastupe imaju i Surgeon, te Regis i James Ruskin pod aliasom O/V/R. Berlinski producenti Pete i Sleeparchive puštat će kao TR-101. DJ setove potvrdili su Moritz von Oswald, Juan Atkins, Regis, Sterac, Pacou, Fumiya Tanaka, Ellen Allien, DJ Hell itd.

Ako se slučajno nađete u Berlinu od 21. do 24. srpnja, jednodnevne ulaznice već sada možete nabaviti za 20 €, dok su festivalske 60 €. Dnevni progam pogledajte ovdje.
{youtube}0WALDjFYVVI{/youtube}

Izvrstan glazbeni program odvija se u industrijskoj zoni, na mjestu Kraftwerk Berlin, bivše elektro-centrale koju je Dimitri Hagemann vratio u pogon 2006.g. udahnuvši joj novi život. Ova proslava će biti povijesni događaj u priči koju nazivamo "dom techno glazbe". Osnivač Tresora unatoč rođendanu radi užurbano i na otvaranju techno muzeja u Berlinu ove jeseni.

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop