Skip to main content
  • 26.12.2006.

Electro-dnb party za kraj godine u Aquariusu

Bass Invaders i Crobot Crew, jedni od sinonima za hrvatski drum&bass i electro, 30. prosinca će u Aquariusu upriličiti malo drugačiji u dugom nizu prosinačkih tuluma. Bez obzira na to što je Silvestrovo tek dan kasnije, dečki će obrisati prašinu sa svojih omiljenih ploča i puštat će samo klasike i osobne favorite, garantirajući tako propisan ispraćaj 2006. godine.

Piše: 

Dođite i plešite. Bass Invaders floor: Juice, Lekke, Gekko, + visuals by Somatik & .exe; Crobot floor: N_ter, Xed, Zlee. Ulaznica 20/30.

Bass Invaders ime je promotorsko-umjetničkog kolektiva koji hrvatskoj clubbing publici već četiri godine s velikim uspjehom nudi drum&bass i breakbeat glazbu. Osnovna zamisao kolektiva jest pružiti prosječnom ljubitelju klupske glazbe što veću vrijednost za novac, pritom zadržavajući inovativni karakter i visoku razinu izvedbe. Glazbeno se ne orijentirajući samo na drum&bass i breakbeat, već i na pregršt drugih urbanih glazbenih pravaca, prateći svjetske trendove i stremeći domaćoj ponudi uglavnom nepoznatim kriterijima kvalitete, pripadnici kolektiva kroz četiri godine postojanja izgradili su izvrstan odnos s publikom i strukom. Bass Invaders večeri održavaju se jednom mjesečno, poznate su po iznimno plesnoj glazbenoj selekciji, cutting-edge vizualizacijama i gostovanjima vrhunskih stranih umjetnika, a s obzirom na intimne klupske prostore i povoljne cijene ulaznica, odlikuje ih iznimna posjećenost i uvijek vesela, rasplesana i na raspojasanu zabavu spremna publika.
Uz promociju redovitih mjesečnih evenata, članovi tima (Somatik, Juice, Gekko i .exe) samostalno ili zajednički nastupaju u klubovima i na festivalima diljem Hrvatske i okolnih zemalja, tako čineći Bass Invaders jednim od najprepoznatljivijih brandova domaćeg clubbinga.

Poželite li se informirati o domaćoj electro ponudi, prvo ime na koje ćete naići je Crobot Crew. Kolektiv je nastao suradnjom Xeda i Jumba (odnosno N_tera) kao DJ pool koji se bavi isključivo promicanjem electro glazbe, a kasnije je okupio praktički sve domaće, za taj pravac zainteresirane izvođače, postavši tako ishodišnom točkom sve živahnije electro scene u Lijepoj Našoj. Članovi kolektiva, bilo kao traženi DJ-i, maštoviti producenti ili agilni promotori, dostojno prezentiraju gotovo svaki pravac u electru, donoseći domaćoj publici prijeko potrebno osvježenje, ali i povremenu lekciju iz glazbene povijesti, tako zauzimajući jednu od najbitnijih pozicija na hrvatskoj klupskoj sceni.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2