Skip to main content
  • 21.12.2016.

Eric Prydz s 4 nove trake za fana koji je preminuo od raka!

U studenom je započela priča jednog mladog čovjeka, Jamesa Lilloa, na putu prema ostvarenju posljednje želje – da vidi Erica Prydza još jednom posljednji puta prije nego što rak preuzme.

 
Ponekad i najžešća borba nije dovoljna, jer je James izgubio život prije no što je uspio vidjeti show za koji su Eric i management sredili da se održi ranije kako bi Lillo mogao prisustvovati uz plaćeni put i smještaj na lokaciji. Show se ipak održao u sjećanje na ovog superfana izvan regularnog rasporeda i sav prihod je usmjeren prema Institutu za istraživanje raka uz Prydzovo objašnjenje: "Njegova bitka i priča su me duboko dirnule. Sada više nego ikada želim svirati na ovome eventu kako bih prikupio novac u dobrotvorne svrhe i odao počast njegovom sjećanju"!

 
Čini se da je prikupljanje sredstava bilo ludo uspješno i održana su dva u potpunosti rasprodana showa uz 60 000$ koji će otići na istraživanje suzbijanja moderne pošasti čovječanstva, na što je Eric zdušno zahvalio na Twitteru: 
 
"Hvala svima koji su kupili ulaznice i donirali za Jamesa. Sakupili smo preko 60 000 $ za Cancer Reasearch Institute. Mislim da smo svi ostavili trag!" 
 
Prydz je kroz ove dvije noći počasti pustio i još neizdane stvari koje je fanbaza odmah prihvatila i imenovala ih sa sjećanjem na Jamesa na umu. Poker novih neobjavljenih traka slobodno poslušajte niže. 
 
{youtube}Tq851GT2xpo{/youtube}
{youtube}J9XIUTKN_0Y{/youtube}
{youtube}yNZqIi6bvbk{/youtube}
{youtube}ezWflqO_VXM{/youtube}
 
Ovakve priče vraćaju nadu u to da u doba prezasićenosti mreže nebitnim jedan glas s iskrenom željom i umjetnik, koji zaista glazbu stvara kako bi bila slušana a ne samo punila bankovni račun, mogu napraviti nešto veliko. Jedno sjećanje i dvije noći pomoći će institutu da zakorači na sljedeću stepenicu borbe s nemilosrdnom bolešću koju ne zanima koliki dio života si proživio i što sve još imaš za dati. Tako to izgleda kada se medijska moć koristi u nešto izvan toga da bude kult ličnosti i svrha samoj sebi. Najviše što možeš poželjeti je da jednom kada te više nema tvoje postojanje, koliko god dugo ili kratko bilo, ostavi svijet boljim no što ga je zateklo i da ljudi na partyju slave tvoj život, a ne smrt u nekom sumornom predvečerju!
 
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2