Skip to main content
  • exit
  • 4.12.2015.

Exit 2016: Od danas u prodaji najpovoljnije ulaznice

Ulaznice za idući novosadski Exit festival, kao i za Sea Dance, mogu se od danas nabaviti širom svijeta, i to po najpovoljnijoj cijeni! 
 

Piše: 

Naslovna foto

exit
Exit festival održava se od 7. do 10. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Nakon toga se Exit Avantura nastavlja na plaži Jaz, u blizini Budve u Crnoj Gori, na trećem po redu Sea Dance festivalu od 14. do 16. srpnja. Exit i Sea Dance zajedno čine Exit Avanturu, jedinstveno festivalsko ljetovanje.

Prvi potvrđeni izvođači bit će objavljeni uskoro, a ljubitelji festivala mogu očekivati neka od najaktualnijih imena svjetske glazbene scene, u spoju s provjerenim izvođačima iz najrazličitijih žanrova, po čemu je Exit i poznat na svjetskoj festivalskoj sceni.

ex

Za Exit se ulaznice mogu nabaviti po cijeni od 460kn, što je 70% povoljnije od završne cijene, a u sklopu trajanja akcije, ulaznica za Sea Dance se dobije na poklon. Uvjet je registracija u periodu od 1. do 31. ožujka. Ograničena količina ulaznica samo za Sea Dance, naći će se u prodaji 4. prosinca, po cijeni od 285kn (60% uštede).  

Broj ulaznica po promotivnoj cijeni je ograničen, a prodajna mjesta možete potražiti na exitfest.org.

Ovogodišnja tema Exit avanture je Exit Magic. U sklopu najave, objavljen je i sjajan trailer za publiku iz cijelog svijeta: 

{youtube}qdBcYUuLyqg{/youtube} 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2