Skip to main content
  • 12.08.2016.

Fabric se zatvara zbog dvije s drogom povezane smrti!

Diši, samo diši. Tvornica snova i beata zatvara se ipak samo na vikend kako bi istražila pozadinu tragedija koje su zatekle njene floorove.

Naslovna foto

Fabric London
 
Vijest je stigla nakon zabrinjavajućeg trenda koji je u posljednjim tjednima odnio dva mlada života. Dva 18-godišnjaka pošla su na svoj konačni party. Klub je izdao izjavu:
 
"Posljednje dvije godine Fabric je operirao bez incidenata, ali tragično, u posljednjih 9 tjedana, dva mladića od 18 godina su preminula od predoziranja drogom. Kako bi razumjeli kako je do ovoga došlo dogovorili smo se s policijom i drugim agencijama da prestanemo s radom dok traje istraga. Klub će stoga biti zatvoren ovoga vikenda. 

 
Daljnje izjave ćemo dati narednog tjedna, a u međuvremenu za svakoga tko je kupio kartu za ovaj vikend, naložili smo Resident Advisoru da vam refundira kupnju karte."
 
Ovaj zaplet još je samo jedan dodatak nemirnim poglavljima s lokalnim vlastima. Londonski klub je posljednji puta ukrstio rogove sa zakonom kada je 2015. dobio žalbu na odluku Islingtonskog vijeća koje je pokušalo nametnuti ekstremno stroge uvijete licenciranja koji su uključivali policijske pse i ID skeniranja na ulazu, o čemu detaljnije možete pronači ovdje. Pa do narednoga tjedna za sada znamo samo da je rad obustavljen rad ovoga vikenda, dalje sve ovisi o tijeku istrage.
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk