Skip to main content
  • alt
  • 31.08.2015.

Film o usponu EDM DJ-a izgorio na blagajnama

U posljednjih nekoliko mjeseci Zack Effron je dosta vremena provodio s Alessom. Ne zato jer je iza ćoška virila nova bromansa već kao dio Zackova istraživanja za film.

 
Možda ste ga čekali s nestrpljenjem ili pak rolajući očima na hollywoodsko kapitaliziranje ljubitelja elektronike i masovne EDM grane. Film imena “We Are Your Friends” zamišljen je kao opis puta mladoga DJ-a u koji će pratiti njegov uspon, prepreke i poslovne i osobne izazove s kojima će se susretati na putu prema vrhu.

alt

 
Prijateljsko nastrojeno EDM filmsko ostvarenje udarilo je blagajne 2,333 kina 28. kolovoza i u prvim danima prikazivanja potpuno podbacilo. Ali baš onako gadno kao kada gledaš nečiju situaciju i tebi samome je neugodno zbog toga što vidiš iako nema nikakve veze s tobom. Unatoč budžetu od $6 milijuna koji je utrošen na snimanje, reprodukciju i distribuciju, film je zaradio samo $1.8 milijuna što ga je učinilo jednom od najgorih premijera u povijesti filma.
 
Čini se da redatelj Max Joseph i njegov glavni lik nisu baš na blagajnama stekli previše prijatelja jer su zasjeli ne 4 mjesto najgorih premijera u Hollywoodu. Osobno oko još nismo bacili na novi komadić 7. umjetnosti, pa radi li se zaista o lošem ostvarenju ili samo manifestaciji akumuliranog animoziteta prema undergroundovoj komercijalnijoj mlađoj sestrici, ne možemo suditi. Ostavljamo vas s službenim trailerom kako biste prosudili sami.
 
{youtube}gZzAeYWXFpk{/youtube}
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop