Skip to main content
  • fredp
  • 6.10.2015.

Fred P objavio future jazz album i najavio novi EP

'Sound Destination' LP nije na prodaju već je dostupan samo za slušanje putem SoundClouda.

Piše: 

Naslovna foto

fredp

Američki DJ i producent, Fred P aka Black Jazz Consortium, jedan je od glavnih likova Detroitske underground scene i osnivač izdavačke kuće Soul People Music/Earth Tones. Njegovi deep house i techno setovi, kao i najfinija produkcija, griju nam srca na hladnim dance floorovima već dva desetljeća. Posljednji album, 'FP-Oner', izdao je u lipnju za Mule Musiq.
Na 'Sound Destination' LP-ju nalazi se osam traka koje su, kako kaže, nastale prije nekoliko godina za istoimeni projekt koji do sada nije ugledao svjetlo dana. Zašto, ne otkriva. Album future jazz zvuka neuobičajeno je izdanje glazbenog umjetnika Preda Peterkina, no, s obzirom na sklonost estetici soula i jazza, nije previše iznenađujuće. Album je za sada dostupan za preslušavanje putem SoundClouda, a do kada, ne znamo. 
 


Osim neobičnog LP izdanja, Fred P je za 17. studeni najavio i acid techno EP za izdavačku kuću RAWAX, u sklopu 3. izdanja njihove AIRA serije. Nakon Ricarda Villalobosa, Oskara Szafranieca i Rona Trenta, bit će treći producent koji je na ovaj način pokazao svoje umijeće baratanja Rolandovom opremom iz AIRA serije, što je ujedno i koncept projekta. Poslušajte!
 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2