Skip to main content
  • alt
  • 23.05.2015.

Garrix koproducirao Aviciijev novi singl, izostavljen s naslova

Tim Bergling, poznatiji u kuloarima kao Avicii, čovjek na čije hitove su milijuni derali grla urlajući “Wake Me Up”, ne čeka Godoa već ljubav.

 
Kažu tko čeka da i dočeka. U posljednjih tjedan dana Avicii je odbrojavao dane do službenog izlaska singla koristeći komadićke teksta koji se referiraju na dane u tjednu:
 
alt
 
Monday left me broken
 
Tuesday I was through with hoping 
 
Wednesday my empty arms were open
 
Thursday waiting for love
 
Thank the stars it’s Friday
 
I’m burning like a fire gone wild on Saturday
 
Guess I won’t be coming to church on Sunday
 
“Waiting for Love” je jučer napokon stigao. Ova traka najavljena je još u ožujku na Ultra Music Festivalu kao suradnja dva superstara velikih pozornica u kojoj se Aviciiju pridružio i mladac Garrix. No neočekivano iznenađenje je ipak da se Martinovo ime nije ugnijezdilo u sam naslov iako je naveden kao pisac i član produkcijskog teama. Pomalo neobičan rasplet uzmemo li u obzir da veliko ime u naslovu trake pomaže istoj da se penje po toplistama.
 
No kako god čini se da je ovaj plan unaprijed dogovoren i da Garrixu ne smeta već je i sam čestitao svom “burazu” na Twitteru. 
 
Traka je ipak ovdje s Garrixom ili bez njega i služi kao najava Aviciijeva nadolazećeg albuma “Stories”. Pa kako započinje ova priča pogledaj dok čekaš ljubav.
 
{youtube}-ncIVUXZla8{/youtube}
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2