Skip to main content
  • 1.11.2006.

Global Underground novosti: Unkle, Sharam, Dubfire i Nick Warren

Global Underground se vratio sa dva jaka paketa za listopad – izdanje sa posllednjeg mix albuma UNKLE-a i Sharam-a. Ograničeno UNKLE-ovo izdanje od četiri diska je serija remixa sa dosta uspješnog albuma "Never Never Land". Sa nizom remixa pjesama izvođača kao što su Dan F, Aidan Lavelle, Way Ot West, Sasha, Hybrid i Morgan Geist, u pitanju je veliki talenat za remixiranje koji pruža za svakog po nešto. 

Piše: 

Da bi povećali odaziv 'paketa', on sadrži jednu sasvim novu pjesmu po imenu "Burn My Shadow", sa dosta gitarskih elemenata. Pjesmu je malo doradio Tom "Junkie XL" Holkenborg, koji je izgleda bio pravi čovjek za posao, budući da je njegov nedavni album "Today" preplavljen gitarskim elementima.

Druga vijest je posljednje izdanje Sharam-a za seriju Global Underground, koji je možda bolje poznat kao jedna polovina Deep Dish-a. Inspirirani svojim ranijim Toronto afterhour mixevima, duo sada radi na solo albumima. Sharam je izgleda prvi probio led – njegovi zvuci su inspirirani setovima u raskošnom kozmopolitanskom klubu Trilogy u Dubaiju, dok će Dubfire svoj dupli CD mix izdati u veljači iduće godine. Njegova inspiracija potiče iz kluba Luxy u Taipeiju, još jednom mjestu za svjetski clubbing. Posljednja vijest je da veteran Global Underground-a Nick Warren priprema ono što će biti već njegova šesta kompilacija u seriji, koja će ovog puta sadržavati zvukove sa pariških dance podija. Warren, također poznat i kao polovina proslavljenog Way Out West-a, nam za narednu godinu priprema i svoj dupli disk, koji će bez sumnje biti profinjeno i melodično iskustvo.

Izvor: www.happynovisad.co.yu

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk