Skip to main content
  • 29.10.2007.

Grupa Underworld prekinula EU turneju zbog bolesti

Grupa Underworld otkazala je 11. preostalih datuma svoje velike Europske turneje zbog bolesti jednog od članova benda. Već prošlog petka nisu mogli nastupiti u Londonu, a dvojac Karl Hyde i Rick Smith na službenoj stranici benda objavili su slijedeće:
„Obavjestavamo sve ljubitelje naše glazbe da ćemo ostatak turneje morati otkazati zbog niza bolesti koje su zahvatile članove našeg benda.

Piše: 

Uskoro ćemo objaviti više informacija a u međuvremenu zahvaljujemo Vam se na strpljenju i razumijevanju.“

Iako objava na web stranici nije bila baš opsežna i detaljna, jer nisu naglasili koji od članova je bolestan, pretpostavlja se da je vjerojatno riječ o gubitku kondicije Rick Smitha. Tako su za ovaj spektakularni nastup ostali uskraćeni i neki veliki promotori poput onih na I Love Techno Festivalu, zatim Cocoon Club iz Frankfurta, te Electronic Beats Festivali u Bratislavu i Pragu. Dok se ponovno pokrenu fanovima ostaje za slušati njihove brojne uratke a mi preporučamo nedavno objavljeni album „Oblivion with Bells“.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2