Skip to main content
  • alt

Hardwell nije na tronu DJ Mag’s TOP 100

Tradicionalno sažimanje prethodnih 12 mjeseci na listi koja će reći tko je tko na elektroničkoj sceni, no češće poznatoj i kao “listi popularnosti u EDM-u” bliži se finalu.

 
Pitate zašto lista popularnosti?? Sistem po kojem funkcionira biranje prisutnih u TOP 100 i kako se gospoda razmještaju po ljestvici ovisi o glasovima fanova tako da je sasvim logično što ste poznatiji i razvikaniji, dakle samim time i komercijalniji, veće su šanse da ćete se popeti po ovim lojtricama. Dobrim mladim nadama, koje niču odasvuda, je poprilično teško ući u povlaštenu okrunjenu elitu DJ Mag-ove ljestvice.
 
No baš kao i za svaklo natjecanje ili išta neizvjesnog ishoda uvijek krenu šuškanja i priče, pogađanja i oklade. Svi oni koji su svoj teško zarađeni keš stavili na Hardwella kao gospodina na broju jedan morat će priznati poraz. 

alt

 
Dobitnika titule DJ Mag će proglasitit 18. listopada, a 19. listopada već počinje velika turneja na kojoj će nastupiti glazbenici sa ove liste uključujući i onoga koji je zasjeo na sami vrh. No kako se lineup objavljuje malo po malo, tako je procurilo i Hardwellovo ime što znači da je za njega ove godine “Winner takes it all” mjesto izgubljeno. Laidback Juke je sugerirao da je velika šansa da će si ovu lentu okačiti mladić koji je napravio velike stvari i da će ona otići u ruke Martinu Garrixu.
 
Za raspetljavanje ovog čvora ćemo morati pričekati još nekoliko dana a do tada dragi naši party on, pa tko bio na prvom mjestu vama ni iz džepa ni u džep.
disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop