Skip to main content
  • 21.11.2015.

Hardwell se odriče svih honorara u ime fondacije za obrazovanje

Postoji jedno pravilo koje bi trebalo postati univerzalni imperativ: "Što više imaš imaš i veću odgovornost pomoći".

 
Pa tako daš koliko možeš, a kako vjerojatno Hardwellow bankovni račun može podnijeti mnogo više no onaj vaše tipkačice ili vaš vlastiti, odlučio se i sam povesti gore navedenom maksimom kako bi svijet bio malo bolje mjesto. Uživaš li u njegovoj glazbi ili ne sada nije ni bitno jer je slavu odlučio iskoristiti kako bi u fokus pogurao jedno goruće socijalno pitanje. Na primjerima se uči mnogo bolje no na praznim riječima pa su one pretvorene u djelo.

 
Vlasnik Revealed Recordingsa osnovao je tako vlastitu dobrotvornu organizaciju United We Are Foundation koja ima namjeru pružiti obrazovanje klincima diljem svijeta kojima nije dostupno sve ono što trebaju za život dostojan djeteta. Kao prva stanica prijeko potrebne pomoći odabrana je Indija.
 
Kako bi proslavio podizanje ovog hvale vrijednog projekta u Mumbaiju će 13. prosinca zaoriti besplatni show. Neće uzeti ni rupija za sebe, a svi prihodi idu Magic Bus fondaciji koja će novac usmjeriti u obrazovanje 3000 ekonomski najugroženije djece Indije. Hardwell je ujedno i objavio da pušta 100 000 ljudi na nastup free, putem najveće ikada guest liste, a već se predregistriralo 125 000 fanova. Iako cijene upada neće biti ipak se odlučio osloniti na dobru volju i altruizam svojih plesača pa je event organiziran tako da prihvaća donacije svih onih koji žele pomoći s količinom s kojom mogu. Kako biste saznali više o kampanji ili možda čak i ubacili što keša kliznite ovdje.
{youtube}a6eegwUjyjU{/youtube}
 
Glazba nema granica, ni mentalnih, ni emocionalnih, ni kulturoloških, ne zamara se imagniarnim linijama koje su potegnute u prašini niti jezičnim barijerama. Mudi i stariji kažu da na mladima svijet ostaje pa pozdravljamo inicijativu za topliji, ujedinjeniji i obrazovaniji svijet koji tek ima doći.
 
 
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2