Skip to main content

Hardwell zaustavio set da prekine tučnjavu!

Ponekad postoje oni koje ne razumiju koncept festivala, ideju povezivanja na temelju glazbe i slobode bez obzira na žanrovske odrednice kojima se on kreće.

 
Ne postoji isprika za fizički obračun na javnom mjestu ne radi li se o samoobrani ili se ne odvija pod okriljem sportskog natjecanja u kojem su ti šake obložene rukavicama. Nedostojanstveno je i žalosno uteći se lamatanju rukama da bi dokazao svoju poantu. No baš se ovo odvilo podno bine u subotu 10. prosinca kada se Hardwell pojavio kao headliner myanmarova debitantskog 808 Festivala u Yangonu.

 
Dok je show Nizozemca bio u punom zamahu u publici je započela tako velika tučnjava da se mogla vidjeti sa stagea. Inače uvijek dobro raspoloženi Hardwell, zaustavio je glazbene mašine na 20 sekundi da bi ponovo vratio red u svemir 808 festivala riječima "Izađite van s j*****g partyja sa svojom tučnjavom, jer želimo partyjati bez toga. Maknite dupe s festivala, ovdje smo da partyjamo, sve se vrti oko mira i ljubavi večeras!"
 
Video ne prikazuje konkretnu tučnjavu kako je kamera čitavo vrijem bila usmjerena na stage, ali Hardwellov zahtjev da se tučnjava premjesti s lokacije možeš uhvatiti oko 0.43. Ne znamo što je potaklo masovnu tučnjavu niti zašto je nešto ovakvo uopće potrebno na lokacijama na kojima su svi došli  s istom željom odmoriti se od svih kompleksnosti života i na nekoliko sati isplesati iz sebe sve što se na njih zalijepilo. Rijetko koja stvar ne može biti riješena razgovorom ili jednostavno povlačenjem iz situacije koja ti se ne sviđa i nema za tebe donijeti ništa dobro. No nekoliko loših odluka i pokoja masnica je cijena koju neminovno plaćaš za odrastanje
 

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web