Skip to main content
  • alt

Hawtin oduševljen Sonusom i Hrvatskom

Da je Hrvatska među najomiljenijim festivalskim odredištima već nekoliko godina, znaju već i ptice na grani, ali nakon sinoćnjeg statusa Richieja Hawtina navala partijanera  dogodine bit će još veća.

 
Naime, u statusu objavljenome na Facebooku u kojem na samome početku ističe kako voli svoj život/posao/hobi zbog mogućnosti koje mu ti isti pružaju, Hawtin je cijeli jedan odjeljak  posvetio Sonus festivalu i Hrvatskoj kao takvoj te ga donosimo u cijelosti.
 
“Mnogo se govori o tome  da li je Hrvatska sljedeće #TechnoTourist odredište, posebice zato što Ibiza polako usporava jer se želi  rebrandirati više kao VIP, a manje kao turističko odredište.Ako je petak bio testiranje tih navoda, onda su možda sve te glasine o Hrvatskoj istiniteSonus Festival, sa svojim nevjerojatno posloženim line upom vrhunskih izvođača i legendarnim Cosmopop i Time Warp timom, bio je konduktor energije i sreće koja je ostvariva kada iskombinirate odlične open air klubove, cool ljude i nevjerojatnu glazbu. Uz čast da zatvorim festival na glavnoj pozornici i to nakon pet uzavrelih noći i dana glazbe, dao sam sve od sebe da ga privedem kraju na najljepši mogući način. Napunjen ludilom i energijom ispred sebe (KOJI LJUDI!!!), odsvirao sam sat više, koji nam jer dopustio gradonačelnik, i proslavili smo zajedno posljednje trenutke festivala uz još jedan predivan hrvatski izlazak Sunca.”
 
{youtube}EnC1DP9OElY{/youtube}
 
 
 
 
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2