Skip to main content
  • hibrid
  • 22.04.2016.

Hibrid predstavlja video spot za remiks pjesme ‘Moramo’

Nakon što je osvojila 1. mjesto MTV Adria Domaćice, pjesma sarajevnskog benda Billy Andol dobila je sjajan remiks i video.

Piše: 

Naslovna foto

hibrid

Hibrid predstavlja svoju zanimnjivu interpretaciju pjesme koja je početkom godine dugo vremena bila na prvom mjestu regionalne MTV Domaćice. Nakon sjajnih reakcija na njegov video remiks za pjesmu 'Jesen', Sare Renar, objavljene za Aquarius Records, Hibrid predstavlja novi uradak u svom prepoznatljivom stilu, bježeći iz definiranih glazbenih okvira. Na sebi svojstven način, pjesma je sačinjena od nekoliko različitih stilova. 

'Moramo' je jedan od singlova sa albuma 'Linije', trećeg i posljednjeg albuma Billy Andola, objavljenog prošle godine za Dallas Records. Svoju interpretaciju 'Moramo' ostvario je kao putovanje od mračnijeg i mističnijeg početka ka vedrijim melodijama punih optimizma

Video je nastao u suradnji Podmornice i Spektroom Studija, a remiks je dostupan za besplatan download na Hibridovom Soundcloudu.

www.facebook.com/hibrid.official 
www.facebook.com/billyandol  

{youtube}hC4Ct66ugKI{/youtube}

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2