Skip to main content
  • alt
  • 8.07.2014.

Hideout Novalji donio 20 milijuna eura

Prošli tjedan je popularna plaža Zrće bila središnje mjesto okupljanja tisuće Britanaca željnih dobre zabave povodom Hideouta, tradicionalnog festivala elektronske glazbe koji se ove sezone po četvrti puta zaredom održao u popularnim klubovima Papayi, Aquariusu i Kalypsu, a i Novalja je bila popunjena do posljednjeg mjesta.

 
Grad Novalja u sedam dana festivala profitirao je za oko 20 000 000 eura turističke potrošnje, i to od smještaja, prijevoza (bus, taxi, rent a car, vodeni prijevoz), taksi i poreza, ugostiteljstva i gastronomije, sportskih aktivnosti na vodi, do kupnje suvenira, majica i izleta.  I ove su se godine organizatori britanskog Hideout festivala pobrinuli za vrhunski glazbeni program koji je tijekom tjedna zabavio tisuće i tisuće poklonika elektronske glazbe. Među imenima koja su nastupila pronašli su se neka od najpopularnijih imena svjetske DJ scene kao što su Disclosure, Rudimental, Jamie Jones, Loco Dice, Solomun, Maceo Plex, Sasha i mnogi drugi.
{youtube}vNxkQuivmek{/youtube}
 
Festival je službeno započeo 30. lipnja, a završio je 3. srpnja velikim nastupom  Disclosurea u klubu Papaya koji je trajao sve do ranih jutarnjih sati. Hideout gosti, reći će otočani, najbolji su festivalski gosti te rado viđeni svake godine, a turistička potrošnja u Novalji za vrijeme Hideout festivala penje se i do nevjerojatnih 20 000 000 eura koliko se potroši u samo tjedan dana festivala u gradu Novalji. Cijene privatnog apartmanskog smještaja za vrijeme festivala dosežu vrtoglave brojke od 30 do 60 eura po osobi po danu. To su gosti koji su spremni uz dobru i kvalitetnu ponudu potrošiti i do 200 eura dnevno na različite turističke sadržaje i usluge kao što su smještaj, gastronomija, prijevoz (taxi, bus službe, vodeni prijevoz), izlete, sportske aktivnosti na vodi, shopping i drugo.
{youtube}pcTsA_MCoUo{/youtube}
 
Bilo je ovo četvrto izdanje popularnog Hideout festivala, a za desetak dana, od 14. do 18. srpnja održat  će se tradicionalni HTC Day&Night festival u sklopu kojeg će nastupiti Nicky Romero, Showtek, Tommy Trash, Sunnery James & Ryan Marciano i Alvaro. Ulaznice te više informacija o HTC Day&Nightu, kao i ostalim festivalima kluba Papaya potražite na www.papaya.com.hr
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk