Skip to main content
  • alt
  • 29.04.2015.

Hot Since 82 otima ekipu za tajni party u LA-u

Inspiriran ranim ilegalnim raveovima po zakučastim tajnim lokacijama Hot Since 82 je odlučio odati im posvetu i konceptom partyja “Taken” vratiti malo avanture u noći partijanera. 

 
Pripadnik britanskih velikana housea započeo je s ovim projektom prošlog ljeta u Londonu kada je sakupio pregršt fanova, stavio im poveze na oči i prevezao ih na tajanstvenu lokaciju za cjelonočno deranje
podija.

alt

 
Taken se vraća i ove godine i to 23. svibnja na području Los Angelesa. Sve što će znati oni uključeni je da će ostati negdje unutar samoga grada, ali bez saznanja o lokaciji, a tema je “rave se susreće s tajnim kinom”.
 
Gospodin “vruć od 82” izjavio je: “Ovo je jedno od najzanimljivijih i najuzbudljivijih iskustava koje sam imao prilike iskustiti kao DJ! U Takenu se radi o guranju granica i vraćanju nečega fanovima, event koji će biti pamćen još godinama koje dolaze. Također je i mala posveta starim danima ilegalnih raveova kada ljudi nisu znali gdje se party održava.”
{youtube}m76EUIcttVo{/youtube}
 
Kako je event u potpunosti privatan nećete moći kupit ulaznice, samo se možete prijaviti ovdje kako biste možda upecali priliku za sudjelovanje, ali ono što možete zasigurno je pogledati najavu za ovaj, u tajne natopljeni, party!
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2