Skip to main content
  • alt

I mi imamo svoju mainstream zvijer

Kada si tinejđer jedina briga ti je kada je slijedeći izlazak, što se događa u lokalnoj kafani i s kime ćeš proplesati noć.

 
Tako je Johnny I. bio jedan običan klinac s nogama punim ritma, puno želja i planova koji vode jednom cilju, živjeti od glazbe. Za razliku od onih koji samo pohode klubove Johnny je odlučio postati dio ovog svijeta i malo po malo počeo sakupljati svirke u rodnom Sinju. Nitko ne može platiti iskustvo iz prve ruke.
 
Kako je Johnnyjeva vještina rasla rasla je i publika, lokaciju su postajale sve veće, ozvučenja sve bolja i sve više ruku u zraku na podiju. Njegov recept je jednostavno da vas dovede do točke na kojoj ne možete ne cupkati stopalom i zatim ustati i plesati kao da nema sutra. 

alt

 
Voli kontakt s publikom, voli osjetiti energiju, voli pogled sa miksete na nasmješena lica ljudi koji su se došli odmoriti od stvarnosti, na tren pobjeći u ritam i pustiti tijela da govore. Voli vruće noći i sretne zore.
 
Johnny vrti sve od mainstream housea, electra, RnB-ja i popa sa elektroničkim elementima i kada su vidjeli kako svojim setovima zapali podij na suradnju su ga pozvala i dva momka D’Knock i DJ Fresh Jay, poznatiji kao producentski dvojac Playone.
 
Na Johnnyja, kojeg uvijek možete naći u blizini pulta kako slaže set, mumlja nešto ili zamišljeno luta mislima, ste mogli naletjeti ako su vas ikada putevi odveli u Pietas Julia u Puli, zagrebački Khala bar, zadarski trpki Maraschino, porečki Byblos, Inside u šibeniku, u vječno mladi Petar Pan u u Makarskoj, vodički Exit ili pak dubravački Sky bar.
 
Johnnyju želimo još puno dobrih svirki, ekstatičnih noći i umorno nasmiješenih jutara na nastavku ovogodišnje turneje po hrvatskim palačama zvuka.
{youtube}LukIFrIbl-k{/youtube}
disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2